Samenwerking

Ik werk graag samen met ervaren partijen die gaan voor kwaliteit en mijn ontwerp kunnen vertalen naar uw nieuwe buitenruimte. Door samen te werken met o.a. een vakkundige hovenier, architect, bouwbedrijf, elektricien of zwembadbouwer ontstaat het beste resultaat.

De gezamelijke inzet zorgt ervoor dat uw huis en de tuin onlosmakelijk met elkaar worden verbonden.

Partners

Tuincentrum De Biezen Beek en Donk (beplanting, tuinmaterialen en decoratie)

Den Ouden Groep (bodemverbetering)

Voorbeeldprojecten openbaar groen

Om het gezamelijke openbare groen te verfraaien werk ik graag samen met gemeenten, buurtbewoners en bedrijven om zo nieuwe groene plekken te creeren. Nieuwe groene plekken waar we samen van kunnen genieten.

Aanplant speeltuin Beekse Akkers 2018

In 2018 tekende ik een schetsontwerp  en beplantingsplan voor het aankleden van een centraal gelegen speeltuin aan het Isidorusplein in nieuwbouwwijk de Beekse Akkers in Beek en Donk. Eerst werd een biodiversiteitsmeter geplaatst en in september 2018 werd het eerste deel beplant tijdens burendag. Later volgt de rest. Dit project was onderdeel van “Groenstrijd 2.0” van de Gemeente Laarbeek.

Sociale Moestuin Beek en Donk 2017

In 2017 tekende ik een schetsontwerp voor een nieuwe “sociale moestuin” tussen Woonzorgappartementen De Regt en basisschool ’t Otterke in Beek en Donk. Het is een plek geworden waar jong en oud van elkaar kan leren door samen te zaaien, planten en oogsten. Ook ouderen die slecht ter been zijn doen mee. zij kunnen planten in verhoogde bloembakken. Lees meer…

Rotonde Oranjelaan Beek en Donk 2016

In 2016 maakte ik een beplantingsplan voor een nieuwe rotonde aan de Oranjelaan in Beek en Donk.  “Burgerparticipatie” is het juiste woord voor dit project, omdat Buurtvereniging Beekerheide, Buurtvereniging Beekse Akkers, Gemeente Laarbeek en Hoveniersbedrijf TopGardens nauw samen werkten voor een mooiere entree van het dorp. Ik had de totaalorganisatie van dit project, dat bij heeft mogen dragen aan het behalen van de prijs “Groenste gemeente van Nederland”.

Festivaltuin Appeltern 2015-2016

appeltern-img

Tuinstudio Tom bedacht één van de 10 winnende festivaltuinen in de tuinen van Appeltern. Het ontwerp ‘Bal Populaire’ maakte in 2015 onderdeel uit van het Appeltern Tuinenfestival, met als thema ‘Een tuin voor Vincent’. Ook in 2016 was de tuin nog te bewonderen.

‘Bal Populaire’ (volksfeest in het Vlaams) is gebaseerd op het werk ‘Hotel de Ville’, een van de laatste werken van Vincent. Als bezoeker werd je meegenomen in het laatste deel van het leven van Vincent van Gogh. Eerst het pad met de hoogte en dieptepunten, dan de dag na 14 juli 1890 en als laatst de rust waar Vincent zo naar verlangde.

Sponsorbedrijven

In de media

In het volgende filmpje geeft Michel Lafaille (Curator van het Appeltern Tuinenfestival) een mooie toelichting over de 10 festivaltuinen van 2015, met als thema “Een tuin voor Vincent”. Vanaf minuut 9:50 volgt een mooie afsluiting met mijn tuin ‘Bal Populaire’.

Geef een reactie