Over Tuinstudio Tom

Hallo, ik ben Tom Poppelaars en ik ontwerp en realiseer tuinen en buitenruimtes die passen bij de gebruiker. Bij u dus!

Al sinds mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door groen. Naast de benodigde vaktechnische opleidingen en cursussen beschik ik inmiddels ook over een ruime praktijkervaring.

Het idee achter een mooie tuin of buitenruimte begint door goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen. Die vertaal ik in een verrassend, maar passend ontwerp. Een tuin waarin u zich helemaal thuis zult voelen. Ik houd dan natuurlijk rekening met uw leefstijl, de architectuur van bestaande gebouwen en de omgeving.

Mijn idee├źn presenteer ik altijd in de vorm van een met de hand geschetst tuinontwerp. Sfeervol, ambachtelijk, uniek en speciaal voor u op maat gemaakt.

Lees hier meer over mijn werkwijze