Over Tuinstudio Tom

Gepassioneerd tuinontwerper

Ik ben Tom Poppelaars (1984), gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen, parken en buitenruimtes die passen bij de gebruiker. Bij u dus!

Al sinds mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door alles wat groeit en bloeit. Naast de benodigde vaktechnische opleidingen en cursussen beschik ik inmiddels ook over een ruime praktijkervaring.

Het idee achter een mooie tuin of buitenruimte begint door goed te kijken en luisteren naar uw persoonlijke wensen. Die vertaal ik in een verrassend, maar passend ontwerp. Een tuin waarin u zich helemaal thuis zult voelen. Ik houd dan natuurlijk rekening met uw leefstijl, de architectuur van bestaande gebouwen en de omgeving.

Mijn idee├źn presenteer ik altijd in de vorm van een met de hand geschetst tuinontwerp. Sfeervol, ambachtelijk, uniek en speciaal voor u op maat gemaakt. Ik geloof in de kracht van het ambacht!

Werkwijze

Klantgericht werken is het belangrijkste aandachtspunt in mijn werkwijze. Hierin staan betrouwbaarheid, kwaliteit en de persoonlijke band met u centraal.

Ieder mens heeft zijn eigen wens. Daarom hanteer ik geen vast stappenplan. Er is wel een logische werkvolgorde bij het maken van een passend ontwerp.

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek

– Inventarisatie

–┬áOntwerpschets met sfeerfoto’s

– Ontwerptekening

– Beplantingsplan

– Aanvulling op ontwerptekening

U kunt kiezen voor een compleet ontwerp van schets tot directievoering, maar als u alleen een schetsontwerp of nieuw beplantingsplan wenst bent u ook aan het juiste adres.

Na het maken van het ontwerp kunt u ervoor kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken. Of ik help u door de juiste vakmensen te kiezen voor uw project. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakmensen, waaronder bijvoorbeeld architecten, hoveniers, bouwbedrijven, zwembadbouwers en kwekerijen.

Informeer naar een uitgebreide werkwijze en de mogelijkheden voor het aanleggen en onderhouden van uw droomtuin.

Duurzaam en hergebruik

Ik gebruik duurzame materialen en beplanting in mijn ontwerpen. Materialen die jaren mee kunnen en sterke beplanting die gekweekt is door vakmensen. Waar het mogelijk is hergebruik ik bestaande elementen in het nieuwe ontwerp.