Over Tuinstudio Tom

De basis van een mooie tuin is een doordacht ontwerp. Een basisplan dat rekening houdt met je wensen en je levensstijl is een goed begin. Ook de architectuur het gebouw, de omgeving en uw budget neem ik mee in het ontwerpproces.

Gepassioneerd tuinontwerper

Ik ben Tom Poppelaars (1984), gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen, parken en buitenruimtes die passen bij de gebruiker. Bij u dus!

Al sinds mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door alles wat groeit en bloeit. Naast de benodigde vaktechnische opleidingen en cursussen beschik ik inmiddels ook over een ruime praktijkervaring.

Het idee achter een mooie tuin of buitenruimte begint door goed te kijken en luisteren naar uw persoonlijke wensen. Die vertaal ik in een verrassend, maar passend ontwerp. Een tuin waarin u zich helemaal thuis zult voelen. Ik houd dan natuurlijk rekening met uw leefstijl, de architectuur van bestaande gebouwen en de omgeving.

Mijn ideeën presenteer ik altijd in de vorm van een met de hand geschetst tuinontwerp. Sfeervol, ambachtelijk, uniek en speciaal voor u op maat gemaakt. Ik geloof in de kracht van het ambacht!

Klantgericht werken is het belangrijkste aandachtspunt in mijn werkwijze. Hierin staan betrouwbaarheid, kwaliteit en de persoonlijke band met u centraal.

Duurzaam en hergebruik

Ik gebruik duurzame materialen en beplanting in mijn ontwerpen. Materialen die jaren mee kunnen en sterke beplanting die gekweekt is door vakmensen. Waar het mogelijk is hergebruik ik bestaande elementen in het nieuwe ontwerp.