Biodiversiteitsmeter in nieuwbouwwijk

In de nieuwe woonwijk de Beekse Akkers in Beek en Donk is afgelopen najaar een biodiversiteitsmeter geplaatst. Een mooi samenwerkingsverband tussen Gemeente Laarbeek, BV Beekse Akkers, Sweco, IVN Laarbeek en Tuinstudio Tom om de biodiversiteit te verhogen.

Op een mooie septemberdag openden de kinderen uit de buurt de meter na een middag vol activiteiten. Er komen meer kleine en grote activiteiten om zo samen de biodiversiteit in de wijk te verhogen. Dit is niet het enige doel van de meter. De Biodiversiteitsmeter zorgt er ook voor dat de wijk elkaar leert kennen en dat er meer samengewerkt gaat worden voor een gezamenlijk doel, de eigen woonwijk.

Kijk voor meer informatie op www.biodiversiteitsmeter.nl

In de Media

Mooi Laarbeekkrant

Omroep Kontakt