STUDIO

Ik ontwerp unieke tuinen, parken en plantsoenen voor je particuliere tuin, bij je bedrijf, openbaar groen of instelling. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Vakmanschap

Mijn ontwerpen zijn altijd maatwerk, dus uniek en speciaal afgestemd op jouw wensen en gebruik van de ruimte. Ik creëer een fijne plek waar je tot rust komt, waar je de seizoenen beleeft en een vakantiegevoel ervaart.

“Ik laat me inspireren door de natuur, spontane ontmoetingen, bijzondere architectuur en mooie materialen”

Mijn ontwerpen ontstaan al tekenend aan de tekentafel. Het oude ambacht gaat vaak samen met een digitale inmeting en het digitaal uitwerken van een bouwwerk of een aanvullende tekening.

Kwaliteit

“Oog voor detail”

Mijn tuinen onderscheiden zich niet alleen door de juiste verhoudingen en een gebalanceerde vormgeving, maar ook door een hoog afwerkingsniveau. Elke keer streven naar perfectie. Ik gebruik graag duurzame materialen, sterke beplanting voor het beste resultaat. Waar mogelijk hergebruiken we materialen of sfeervolle bomen.

Karakter

Tuinen van Tuinstudio Tom stralen klasse, sfeer en persoonlijkheid uit. Om je project de juiste sfeer te geven, verdient deze een mooie boom, karakteristieke struik of uniek object. Als het past binnen de wensen gebruik ik niet alledaagse materialen om uw tuin net dat beetje extra te geven.

“Mijn ontwerpen kenmerken zich door heldere lijnen en vormen, verzacht door verfijnde beplanting.”

Realisatie

Een uniek ontwerp voor je particuliere tuin, bedrijfstuin, park of plantsoen begint met een goed gesprek. Je wensen, de plek, architectuur en het budget vormen het uitgangspunt. Samen bepalen we de weg om je wensen werkelijkheid te laten worden.

Ik ben uw aanspreekpunt en begeleidt naar wens het gehele project, van ontwerp tot aan de oplevering. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en korte lijntjes.

Heb je alleen een beplantingsplan, deelontwerp of advies nodig dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. En de handige klusser help ik graag met de voorbereidende werkzaamheden zoals een schetsidee of ontwerp.

 Ik verenig alle vakmensen, bewaak de kwaliteit en kosten om u te ontzorgen en om te zorgen voor het beste resultaat. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare vakmensen, waaronder bijvoorbeeld architecten, hoveniers, bouwbedrijven, zwembadbouwers en kwekerijen.

“Ik geloof in de kracht van samenwerken met vakmensen voor het beste resultaat”

Partner van Vakgroep Wilde Weelde