Tuin & Interieur versterken elkaar

U kunt door de juiste styling de tuin extra sfeer geven, zodat het een verlengstuk gaat worden van uw interieur. Zorg buiten voor dezelfde stijl als binnen. Dat geeft rust en eenheid.

Warmte en gezelligheid

Om het terras extra sfeer te geven is het toevoegen van een gezellig windlicht, wat tuinfakkels, of een extra hanglamp boven de eettafel een aanrader. Gegarandeerd extra sfeer!

Accessoires voor buiten

Op uw fijne loungebank legt u de mooiste kussens of kleedje voor de late zomeravond. Het mooist is als ze passen bij de interieurstijl. Groentinten of mosterdgeel doen het goed. Maar u kunt ook kiezen voor een veiligere keuze zoals grijs, bruin of zandkleur.

Groen 

Dat meer groen in en om huis beter is voor ons welzijn weten we ondertussen. Het geeft rust en met groen kunt u een fijne zitplek binnen nog fijner maken. Combineer bijvoorbeeld een mooie pot met groene plant die ook weer past in de tuinsfeer.

Rust

Eenheid geeft rust! Door de juiste accessoires binnen en buiten te combineren ontstaat er rust. Zo kunt u nog meer genieten van een zomer vol hapjes, drankjes en gezelligheid in eigen tuin of balkon.

Shoppen

Na al deze tips en het zien van de prachtige foto’s heb je natuurlijk zin om te shoppen. Dat kan o.a. bij Style Dok in de Elzas Passage in Helmond.