Projecten

Mijn ontwerpen zijn altijd maatwerk, dus uniek en speciaal afgestemd op uw wensen en gebruik van de ruimte. Ik creëer een fijne plek waar u tot rust komt, waar u de seizoenen beleeft en een vakantiegevoel ervaart. Neem een kijkje bij deze gerealiseerde projecten.

Een kleurrijk geheel waarbij elk tuindeel een eigen sfeer, passende hoogte en kleurpallet heeft gekregen.
In opdracht van Gemeente Laarbeek werd een beplantingsplan gemaakt voor een rotonde inclusief de bermen aan de Oranjelaan in Beek en Donk.
Voor deze landelijke tuin werd voor de tuinaanleg en met name de vijver een schetsontwerp gemaakt. Er is vooral rust gecreëerd door met groentinten en grote groepen siergrassen te werken.
Biodiversiteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in deze gezinstuin.
Deze kleine achtertuin is nu een heerlijke plek geworden met beschutting op de warme zomerdag, waar regelmatig vogels en zelfs een eekhoorn te gast is.
In dit ontwerp werd niet alleen rekening met het milieu gehouden maar ook met het veranderende klimaat. Vrijwel alle materialen zijn hergebruikt en een derde van de beplanting is inheems.
Deze tuin bij een nieuwbouwwoning die gebouwd is op een voormalig Philips terrein ademt een Mediterrane sfeer.
Deze voortuin in het zuiden van Limburg met bijna een meter hoogteverschil bestaat vooral uit vasteplanten en bloembollen die zijn gemixt en in elk seizoen zorgen voor leven en kleur in de tuin.
Voor deze statige voortuin werd een schetsontwerp gemaakt om deze weer te updaten en bij de tijd te maken.
Heldere lijnen zorgen voor een moderne uitstraling en deze lijnen worden verzacht door bloeiende en makkelijk te onderhouden beplanting.