Tuinstudio

Tuinstudio Tom is een gedreven ontwerpbureau, gericht op particuliere tuinen, bedrijfstuinen en service aan hoveniersbedrijven. De Tuinstudio is opgericht door Tom Poppelaars. Mijn missie bestaat uit het creëren van unieke, groene, persoonlijke en klimaatbestendige tuinen.

Onderscheidend gebalanceerd ontwerp

Mijn tuinen onderscheiden zich niet alleen door de juiste verhoudingen en een gebalanceerde vormgeving, maar ook door een hoog afwerkingsniveau. Elke keer streven naar perfectie. Ik gebruik graag duurzame materialen en sterke beplanting voor het beste resultaat. Waar mogelijk hergebruiken we materialen of sfeervolle bomen. Als het past binnen de wensen gebruik ik niet alledaagse materialen om uw tuin net dat beetje extra te geven.

Over Tom

Ik ben een creatieve geest en een gedreven dromer die houdt van nieuwe vormen en planten toepassen in de juiste verhoudingen.

Vanaf jonge leeftijd heeft groen en het buitenleven mijn aandacht. Na mijn opleiding tot hovenier starte ik in de tuin als hovenier.  De praktische kant van het aanleggen en onderhouden van tuinen gaf me veel inzichten, waar ik nu als tuinontwerper mijn voordelen mee doe. Het buitenwerk werd ingeruild voor werkvoorbereiding en het ontwerpen van tuinen. Tussentijds volgde ik nog een aantal cursussen om up to date te blijven.

Na de opgedane kennis en inzichten werd het tijd om zelf aan de slag te gaan en startte ik in 2016 Tuinstudio Tom als zelfstandig tuinontwerper.

Ik ontwerp unieke tuinen voor uw particuliere tuin, bij uw bedrijf, openbaar groen of instelling. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.