Schetsadviesuur

Heeft u alleen een beplantingsplan, deelontwerp of advies nodig dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. En de handige klusser help ik graag met de voorbereidende werkzaamheden zoals een eerste schetsidee.

Gericht en inspirerend schetsadvies

Ontdek de mogelijkheden van uw tuin met mijn unieke schetsadviesuur! Naast het uitgebreide tuinontwerpproces is er ook de mogelijkheid om een gericht en inspirerend schetsadvies te ontvangen in slechts één uur. Gedurende deze tijd neem ik als tuinontwerper de tijd om uw tuinvisie te bespreken, uw wensen te begrijpen en u directe inzichten te geven in de mogelijkheden voor uw tuin.

Dit snelle, maar doelgerichte schetsadvies stelt u in staat om op een kostenefficiënte manier een overzicht te krijgen van de potentie van uw buitenruimte. Of u nu zoekt naar ideeën voor herinrichting, plantencombinaties of specifieke functionele verbeteringen, mijn schetsadviesuur is dan de perfecte optie. Het schetsadvies is ook een goede voorbereiding voor een 3D Tuinontwerp.

Na afloop ontvangt u schetsmatige impressies en suggesties die als waardevolle leidraad kunnen dienen bij verdere stappen in de ontwikkeling van uw tuin. Ontdek de mogelijkheden en de kracht van geconcentreerd tuinadvies met het schetsadviesuur van Tuinstudio Tom.

Een uur schetsadvies kost €135,00 voor het eerste uur.